Genel Başkan Mustafa Destici Patlamadan Sonra Yanan Odasında İncelemelerde Bulundu

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dün klimanın patlaması sonucu meydana geldiği değerlendirilen yangında zarar gören makam odasını inceledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, dün makam odasındaki klimanın patlaması sonucu meydana geldiği değerlendirilen yangında zarar gören yerleri inceledi. Yangının çıktığı Destici’nin makam odasının adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Patlayan klimanın Destici’nin oturduğu masanın hemen yanı başında olduğu belirlendi.

 

MAKAM ODASINI İNCELEDİ

BBP Genel Merkez binasının üçüncü katında dün akşam saatlerinde Genel Başkan Mustafa Destici’nin odasındaki klimanın patlaması sonucu yangın çıkmış ve 2 kişi çıkan dumandan zehirlenmişti. Bugün sabah saatlerinde patlamanın ardından çıkan yangın sonucu zarar gören binada temizlik ve tadilat çalışması başlatılırken, Destici, patlamanın yaşandığı makam odasında incelemelerde bulundu.

 

mustafa-destici

“RAPORLARDAN SONRA SEBEBİNİ AYRINTILI OLARAK ÖĞRENMİŞ OLACAĞIZ”

Konuya ilişkin açıklama yapan Destici, “Dün büyük bir hadise yaşandı ama bir can kaybının ve ağır yaralı bir arkadaşımızın bulunmaması en büyük teselli kaynağımız. Neden kaynaklandığı noktasında emniyetin araştırmaları devam ediyor. İtfaiye de kendi raporunu tutacak ve bu raporlar çıktıktan sonra patlamanın nedenini ayrıntılı bir şekilde öğrenmiş olacağız. Olay anında burada bulunmamam bizim için Allah’ın bir lütfu oldu. Özel Kalem Müdürümüz ilk olarak patlama sesini duyduktan sonra aşağı bakıyor ancak daha sonra kapıyı açtığında duman çıktığını görünce kapıyı kırıyor. Daha sonra burada ikinci bir patlama gibi ses duyuluyor. Aynı şekilde o da klimanın olduğu bölümden geliyor. Ne oluyor diye yukarı doğru çıktığımızda ağır bir duman vardı. Binayı ivedi bir şekilde boşalttık. Hemen itfaiyeye haber verdik. Biraz geç kalmış olsalardı yangın binanın tamamını sarabilirdi. Sebebi araştırılıyor. İtfaiye raporunun bugün çıkacağı belirtiliyor ama net raporun 1 hafta kadar süreceğini ifade ettiler” dedi.

mustafa-destici

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir