CHP’li Belediye Başkan’ı Bakan Soylu İle Çekildiği Fotoğrafı Sosyal Medyada Paylaştı

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekildiği fotoğrafa ‘’İçişleri Bakanımız ile Haliç Kongre Merkezindeyiz Genel Güvenlik ve Uyuşturucuya ile Mücadele toplantısına katıldık, diye yorum yaptı.

CHP’li iki belediyenin İçişleri Bakanlığının kararıyla görevden alınmasının ardından bir başka CHP’li belediye başkanı paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gecenin konusu oldu. CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ardından CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın başkanlık makamı boşaltırken, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, sosyal medya hesabından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlaması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

“İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU İLE”

Ali Kılıç, Bakan Soylu ile birlikte çektiği fotoğrafı “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Haliç Kongre Merkezi”ndeyiz . Maltepe Kaymakamımız Meftun Dallı ve mahalle muhtarlarımızla birlikte İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katıldık” sözleriyle paylaştı.

süleyman soyu-ali kılıç

 

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir